Installation

Vi utför el & nätverksmontage, genomför fiberinstallationer i alla typer av kontorsmiljöer, lägenheter, familjehus och villor. Vi bygger nya kompletta fastighetsnätverk i Skåne och Västra Götaland som är baserade på koppar och fiber lösningar. Vi erbjuder även utbyggnad av redan befintliga nätverk i både koppar och fiber.

Installationer baserat på koppar eller fiber åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare är en av våra verksamheter. Dagens högprestanda system kräver mycket hög kompetens och noggranna installationer för att högsta möjliga kvalité och tillförlitlighet skall erhållas. Varje installation utförs med största noggrannhet av egen personal med flerårig erfarenhet och unik kompetens. Samtliga av våra installatörer får kontinuerlig utbildning för att kunna våra kunder bra service. Vi tillgodoser kundens behov, önskemål och förväntningar. All projektering gör i samförstånd med kund. Vi alltid stor hänsyn till kundens önskemål.

Vid eventuella frågor gällande installationer kan du kontakta oss här….. Telefonnummer för ytterligare information och rådgivning 046 14 25 95

Installationer

Vi utför el & nätverksmontage, genomför fiberinstallationer i alla typer av kontorsmiljöer, lägenheter, familjehus och villor.
Vi bygger nya kompletta fastighetsnätverk i Skåne och Västra Götaland som är baserade på koppar och fiber lösningar. Vi erbjuder även utbyggnad av redan befintliga nätverk i både koppar och fiber.

Installationer baserat på koppar eller fiber åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare är en av våra verksamheter. Dagens högprestanda system kräver mycket hög kompetens och noggranna installationer för att högsta möjliga kvalité och tillförlitlighet skall erhållas. Varje installation utförs med största noggrannhet av egen personal med flerårig erfarenhet och unik kompetens. Samtliga av våra installatörer får kontinuerlig utbildning för att kunna våra kunder bra service.
Vi tillgodoser kundens behov, önskemål och förväntningar. All projektering gör i samförstånd med kund. Vi alltid stor hänsyn till kundens önskemål.

Vid eventuella frågor gällande installationer kan du kontakta oss här…..
Telefonnummer för ytterligare information och rådgivning 020 10 30 55

Fiberinstalltion

Fiberinstallationer till och inom fastighet

Fastighetsinstallation

Fastighetsinstallation och felsökning

Kabeldragning

Nunc nec massa nec est interdum suscipit. Donec vel orci quis dolor

Våra installationer

Här är några av våra referenser för installationsarbeten som vi har utfört.

 

Johanna Nilsson

"ITLUND har projekterat och utfört all nätverk , larm installation”

Maja Olsson

"Genom ITLUND har vi fått ett tillförlitligt datanärverk och molnlösning”

Gunnar Höök

"Hela vårt system för data och kameraövervakning har levererats av ITLUND ”